28 mars, 2011

Musikktips

Tenkte jeg skulle komme med noen musikktips til de av dere som enda ikke har fått med seg disse 3 utgivlesene. Først ut, Frank Ocean:














Han er et av medlemene i Odd Future (OFWGKTA) som blant annet huser gærningene Taylor (The) Creator, Left Brain og Super3. Frank står mest sannsynligvis bak et av 2011's beste utgivleser i form av mixtapen sin, ''Nostalgia Ultra''. Han er utrolog dyktig og lager musikk som er over gjennomsnittet bra. Hans skriveferdigheter har også blitt lagt merke til av Beyoncé som har invitert han med i studio.

Etterfulgt av The Weeknd:




















De Canada baserte guttene i The Weeknd imponerer med en ny flott 9 spors mixtape. De har helt plutsetlig blitt kjente over natta etter at Drake hypet dem opp på twitter og på diverse blogger. Ordet på gata er at The Weeknd har tette assosiasjoner med Drake og resten av gutta i OVO. Dere bør hvertfall ut The Weeknd anført av Abel Tesfaye som leverer varene.

Siste mann ut er Mac Miller:


















Det skader vel heller ikke å høre på up & coming artisten, Mac Miller som er en 19 år gammel rapper fra Pittsburgh, Pennsylvania. I 2009 ga han ut ''The High Life'' og senest i August 2010 ga han ut mixtapen KIDS (Kickin' Incredibly Dope Shit). Nå er han jammen meg aktuell med en ny og solid mixtape.