20 oktober, 2011

P3- og NRK TV-aksjonen


Hey peoples!

Oktober har til nå vært en av de meste hektiske månedene vi har hatt hittil i år med mye promo og spillinger, noe vi selvfølgelige er veldig takknemlige for! Til helgen gjør vi våre første live TV-opptredener. På fredag spiller vi live på Youngstorget i Oslo, i forbindelse med P3-aksjonen, hvor vi skal gjøre 3 låter akustisk. Blant dem gjør vi en coverlåt vi aldri har gjort live før! Spennende...! Denne opptredenen vil både streames live på P3.no, spilles på radio og vises på TV.

Og på søndag spiller vi på NRK TV-aksjonen, hele to ganger! Inntektene fra TV-aksjonen går til Norksk Folkehjelp og til rydding av miner og klasebomber i bl.a Libanon, Bosnia og Sør-Sudan. Andre artister som blant annet skal opptre i år er; Sondre Lerche, Big Bang, Katzenjammer og Honningbarna. Blir absolutt noe å få med seg!

Ellers så kan jeg fortelle at vi blir å høre på P1 mellom 18-19 på lørdag hvor vi gjør en coverav en stor norsk artist og det på norsk! I tillegg har vi idag gjort et intervjue med VG som også kommer i nærmeste framtid.